Цьогоріч спільнота УМХ починаючи з 26 червня підготувала для наший малих покрівчан ще одну чудову, веселу і пізнавальну зустріч з Богом на “Веселих канікулах”, які тривали протягом тижня. В п'ятницю дітлахи потішили своїх батьків цікавими виступами, танцями та сценками, де второпно показали свої творчі здібності та таланти. А вже наприкінці концерту дітвора частувалася домашньою випічкою та різними смаколиками, що приготували батьки дітей.

У таборі брали участь понад 70 дітей, не враховуючи з десяток аніматорів, які у цьому році тематикою табору обрали моральні риси головного героя роману Марка Твена – Тома Соєра. Протягом тижневої програми, у виставах та через катехизацію роздумували над такими чеснотами: доброчесність, справедливість, вірність, любов та милосердя. Зустрічі розпочиналися з 10-ї ранку і тривали до 16-ї дня. Традиційно, щодня о. Ярослав давав науку дітлахам і всі збиралися на спільну Літургійну трапезу.

Метою веселих канікул, найперше, є зібрати дітлахів у родинному церковному колі. Принадно розповісти дітям про Бога в цікавих історіях, веселих сценках та інших різноманітних активностях. Помічники проводили майстерні, вчили дітей танців і співанок. Як завжди атмосфера панувала дуже радісна і весела, де діти із захопленням чекали кожного нового дня. 

Пам'ятали і про безпеку для наших дітей, тому заздалегідь подбали про місце перебування під час повітряної тривоги. Проте дякувати Богу та нашим захисникам ні однієї сирени за тиждень табору ми не чули. 

Завдячуємо нашим військовослужбовцям за можливість провести табір для наших дітей. Також дякуємо нашим помічникам-аніматорам, очевидно що, без ініціативи яких важко було б влаштувати це дійство, а особливо в цей нелегкий час. Це вже 7 рік на парафії Покрови організовують “Канікули з Богом”. Кожен рік ставить перед нами нові виклики, які ми з мужністю долаємо. Молимося за наше відважне військо і віримо, що наступний рік буде роком перемоги, миру та спокою.

Інформаційна служба парафії

hrkalen sp cugcc

logo tze logo rs logo ugcc logo ds